středa 28. října 2015

Kulatý masivní jídelní stůl Elli

Vybrali jste si tento nádherný kulatý masivní jídelní stůl jménem Elli? Rozhodně jste nešlápli vedle, stůl je vyroben z velice kvalitního dřeva, které je nakoupené od německých a italských dodavatelů. A jaké dřeviny máme pro vás k dispozici? Jedná se o DUB, BUK a OŘECH. Ořech vám dodáme pouze ve své přirozené barvě, ovšem dub a buk lze mořit a bělit do různých odstínů, podle vašeho přání. Dřevo na výrobu tohoto jídelního stolu má certifikát PEFC, což znamená, že dřevo, které je na tento masivní stůl použito, je velice šetrně zpracováno a je s ním zacházeno podle velice přísných kritérii Evropské unie tak, aby nebyl narušen okolní ekosystém.


Praktické informace o jídelním stolu Elli

Masivní jídelní stůl Elli je standardně vyráběn kulatý s průměrem od 90 do 140 cm. Jestliže chcete větší stůl, než je 120 cm, mějte na paměti, že stůl bude vyroben ze dvou půlkruhů spojených zespodu luby, ve spoji jsou na povrchu hmatné spáry. K dispozici je centrální noha s konstrukcí, která je otevřená. Sražená hrana stolové desky vytváří dojem tenčí desky, která je vyrobena o síle 3 cm. Chcete-li tlustší a bytelnější desku, může být vyrobena i o síle 4 cm. Výška stolu je standardně 75 cm, ovšem můžete si zvolit výšku vlastní.


Povrchové úpravy a další vychytávky

Deska stolu je vyrobena z velice kvalitního materiálu, tzv. průběžné lepené spárovky, která dodává stolu dlouhou životnost a zabraňuje nepříjemnému kroucení. Co se týče povrchových úprav, můžete si vybrat, zda chcete povrch desky lakovat, olejovat či voskovat. Všechny tyto postupy jsou prováděny dle předpisů a lakování dle normy DIN EN 12720, olej dle normy EN 71-3.
Jestliže máte široký okruh známých či velkou rodinu, můžete si z masivního jídelního stolu Elli vyrobit oválný stůl s většími rozměry (délka 240 cm a šířka až 140 cm). Jak už jsme zmiňovali výše, i u těchto rozměrů bude mít stůl jen 75 cm výšku, tloušťka desky je nezměněna 3 cm a pohledová hrana je 1 cm.

Kulatý masivní jídelní stůl Elli je vhodný pro mladé páry a rodiny s dětmi, které mají rády svůj osobitý styl a moderní vzhled. Společnost Rott vám vytvoří ideální místo pro příjemně strávené chvíle s rodinou a chutným jídlem. Kvalitní výrobky jsou dnes velice ceněné, vyberte si odolný masivní stůl, který vás bude léta doprovázet a vytvářet vám ten pravý domov.
Masivní jídelní stůl Elli můžete zakoupit na stránkách výrobce rottdesign.cz.




Žádné komentáře:

Okomentovat